Van Vuuren

“Van Vuuren Grou BV is al sinds jaar en dag toonaangevend leverancier van binnen- en buitendeuren in de Nederlandse utiliteitsbouw. Van Vuuren Grou BV is een onafhankelijk opererend bedrijf. Met name in de laatste periode heeft het bedrijf zich een sterke positie in de markt verworven door als betrouwbare partner te opereren. Door het leveren van een breed pakket aan producten en diensten met een hoog kwaliteitsgehalte, wordt de continuïteit gewaarborgd.

 

Van Vuuren Grou BV streeft naar het aanbieden van een optimaal product welke voldoet aan de huidige en toekomstige marktvraag. Dit op het gebied van wet- en regelgeving, maar ook qua dienstverlening. Mede door de crisis zijn andere behoeftes ontstaan. Door procesverbeteringen kunnen doorlooptijden worden versneld en leverbetrouwbaarheid worden verbeterd. Door te kiezen voor vaste partners streven wij naar een optimaal rendement in de keten.

 

Van Vuuren is van mening dat haar rol de komende jaren zal verschuiven van toeleverancier naar bouwpartner. Met als gevolg een hogere eindkwaliteit en veiligheid voor de eindgebruiker.”